Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

explore

App's

ACSI Campings Europa

 • Met de ACSI Europa-app vindt u snel en gemakkelijk een camping die bij u past. Ook zonder internetverbinding! De app bevat betrouwbare campinginformatie van 8500 campings in 32 Europese landen. Alle campings worden jaarlijks geïnspecteerd.

  In de app kunt u één van de 9 landenpakketten of het complete pakket aanschaffen. U koopt toegang voor 1 jaar. Gedurende dat jaar kunt u gratis updates krijgen.

  Probeer de ACSI Europa-app eerst gratis uit met 50 geselecteerde campings rond het Gardameer!

  Alle voordelen van de ACSI Europa-app op een rij:
  • Werkt ook zonder internet! Kaartmateriaal, campinggegevens, beoordelingen en foto's zijn altijd beschikbaar.
  • Lees campingbeoordelingen van andere kampeerders.
  • Betaal alleen voor de campinginformatie die u gebruikt.
  • Download de aangeschafte landenpakketten afzonderlijk, daarmee bespaart u ruimte op uw toestel.
  • Handige zoekfilters. U kunt filteren op bijna 250 voorzieningen, op richtprijs, doorreiscampings en Match2Camp®. De app onthoudt uw filters, die u uiteraard ook kunt wissen of op inactief kunt zetten.
  • Zoeken op land, regio, plaats of campingnaam. De app bevat meer dan 500.000 zoektermen.
  • Vind campings in de buurt. Aan de hand van locatiebepaling of stel handmatig uw locatie in op de kaart.
  • Voeg campings toe aan uw favorieten.
  • Plan uw route met Apple Kaarten.
  • Bel of mail de camping met een druk op het scherm. Of bekijk eerst de website van de camping (als u een internetverbinding heeft).

  De campinginformatie van een landenpakket is 1 jaar te gebruiken, vanaf het moment van de aankoop.

Park4Night

 • Delen plaatsen Waar is het goed om te rusten.
  Met camper en voorzien van.
  Met Park4night vinden en delen van de plaatsen die je leuk vond om te ontspannen, Spend the Night, Een picknick of wis je hoofd.

  Ontdek de verborgen plekken, dicht bij de natuur

  Dat gaf je een gevoel van vrijheid. Bossen, prachtige uitzichten, parken, kreken, stranden, ... Informeer de community van activiteiten mogelijk rond (Windsurf / Kitesurf, Fietsen, wandelen) ...

  Als u suggesties, ideeën, laat het ons weten:
  - Plaats een reactie.
  - Neem contact met ons per email
  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

  -----------------------------------------------
  Ideeën voor toekomstige versies:

  - Creatie van websites voor offline reis naar het buitenland gebied geen 3G, iPod en iPad gebruikers gedekt zonder 3G.
  - Alle goede ideeën van gebruikers.

Camperplaats

 • Camperplaatsen app met meer dan 10.000 geselecteerde camperplaatsen in Europa. Online op de kaart bij u in de omgeving en in een lijst ook online. Daarnaast heeft de app een handige CamperTracker, trip tips en aanbevolen bedrijven.

  Hebt u interesse om tussen onze aanbevolen bedrijven te staan, neem dan nu contact met ons op via het contactformulier in de app. Downloaden dus. Het is GRATIS!

ANWB Camping

 • Met de ANWB Camping app is informatie beschikbaar over bijna 8.000 geïnspecteerde campings in 26 Europese landen. Om de app te ervaren zijn alle gegevens voor grote campings in Nederland, België en Luxemburg gratis beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk per extra land de camping gegevens aan te schaffen vanaf €0,99

  Alle soorten campings zijn opgenomen en zijn ook offline (zonder internet aansluiting) inclusief kaart beschikbaar. Het vinden van een camping gaat zeer gemakkelijk vanuit de kaart of met de filter op basis van voorkeur. Nadat een camping is gevonden is een routebeschrijving beschikbaar. Campings die korting geven op vertoon van een Camping Key Europe kaart zijn gratis te gebruiken voor CKE abonnees.

  Let op: Het langdurig gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

Routeradar files & flitsers

 • Met Routeradar krijg je supersnel de meest complete live verkeersinformatie. Voordat je vertrekt en onderweg zie je in één oogopslag alle meldingen die voor jou belangrijk zijn, van files en flitsers, tot ongelukken en werkzaamheden.

  Uniek van Routeradar is dat het reguliere verkeersinformatie combineert met live waarschuwingen van medeweggebruikers voor files, flitsers en gevaarlijke situaties. Zo helpen we je sneller en veiliger naar je bestemming.

  Routeradar is een initiatief van Buienradar.

  Key features:

  Beter geïnformeerd op weg
  * Unieke combinatie van real-time verkeersinfo, Buienradar en live-advies van andere automobilisten
  * Verkeersinformatie voordat je vertrekt en onderweg
  * Informatie over files, flitsers, werkzaamheden, ongelukken
  * Je ziet in één oogopslag wanneer het druk of rustig wordt op de weg
  * Je ziet de resterende lengte van de file waarin je staat en de gemiddeld gereden snelheid

  Live-advies van andere weggebruikers
  * Live waarschuwingen van andere automobilisten voor files, flitsers en gevaarlijke situaties
  * Zelf eenvoudig meldingen doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter de verkeersinformatie!

  Handige functie voor onderweg: Just Drive
  * Je ziet automatisch wat er vóór je op de weg gebeurt
  * Het op de achtergrond blijven gebruiken van je GPS kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Routeradar wordt automatisch uitgeschakeld in de achtergrond om batterijverbruik te beperken.
  * Tijdens het rijden een kaartweergave met de actuele verkeerssituatie bij jou in de buurt zodat je files beter kan vermijden

  Routeradar wordt continue verbeterd en komt binnenkort met file-informatie op nog meer wegen (o.a. op N-wegen) en slimme functies voor onderweg. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we elkaar uit de file helpen!

Italy

 • Tripomatic is de gemakkelijkste manier voor het maken van uw eigen reisroute. U kunt uw reis plannen in slechts een paar minuten. U kunt uw reis vanaf de app van dag tot dag plannen. Al uw reizen worden automatisch gesynchroniseerd met www.tripomatic.com en kunnen ook op het web bewerkt worden.

  * BBC Travel: “Het unieke voordeel van de Tripomatic app is dat het kan synchroniseren met een service die je reisweg plant op het web, gratis beschikbaar op tripomatic.com”
  * PC Magazine: “Tripomatic, een app die het interessant maakt nieuwe plekken om te bezoeken te ontdekken.”
  * The Next Web: “Onze eerste indrukken van deze app zijn echt erg goed, en we denken dat het zeker de moeite is om te proberen.”
  * Aanbevolen als Keuze van de Dag door Kim Komando (http://www.komando.com/coolsites/)

  • DAGELIJKSE REISPLANNING
  -Uw persoonlijke reisgids rechtstreeks vanaf uw telefoon maken
  -Leuke attracties in de buurt van uw locatie ontdekken
  -Het verkennen van bezienswaardigheden met foto's, contacten, openingstijden en entreeprijzen
  -Een indrukwekkende PDF-gids (kostenloos beschikbaar op www.tripomatic.com) kunt u downloaden en afdrukken

  • HET RESERVEREN VAN ACCOMMODATIES
  -Uw hotel rechtstreeks vanuit de app kiezen en reserveren

  • SYNCHRONISEERT OVER AL UW APPARATEN
  -Met www.tripomatic.com kunt u uw reis overal wijzigen vanaf elk willekeurig apparaat met een webbrowser

  • PRACHTIGE OP MAAT GEMAAKTE KAARTEN
  -Ingebouwde gedetailleerde en wandelvriendelijke kaarten
  -Offline kaarten downloaden (beschikbaar als aankoop in app)
  -Weergave van transportlijnen in populaire bestemmingen

  • DEEL UW ERVARINGEN
  -U kunt uw reis bekijken, gevisualiseerd in een overzichtelijke infographic en delen met uw vrienden over alle platforms

  Om toegang te krijgen tot meer bestemmingen wereldwijd, download dan de volwaardige Tripomatic app. Verkrijgbaar bij http://tripomatic.com/iphone

Mobil life

 • promobil, Europas grootste tijdschrift voor campers, goes iPhone – met de staanplaatsfinder mobil life. Welke staanplaats voor campers is bij u in de buurt? Is er stroom, water, voorzieningen en afvoer? Wat zijn de geodata en adres? Deze vragen beantwoord de nieuwe iPhone App van promobil – snel, eenvoudig en gratis!

  U heeft overal toegang tot de promobil staanplaats databank. En niet alleen daar waar u zich bevindt. Het is bovendien mogelijk ander doelen en gebieden met de hand in te voeren of te zoeken. Binnen enkele sekondes ontvangt u een kaart en alle staanplaatsen in de omgeving – in Duitsland, maar ook in de belangrijkste touristische streken van Europa.

  En dat is niet alles: ook u kunt uw ervaringen snel en eenvoudig ter beschikking stellen. Schrijf een kommentar over een staanplaats die u bezocht heeft, voegt u nieuwe staanplaatsen toe end stuurt u ons uw foto! Zo kunt u ons en andere camper vrienden helpen de mobil life databank verder uit te breiden. Geeft u ons daarom zo veel mogelijk feedback! Staat u op een plaats waarvan er nog geen foto is? In een paar sekondes kunt u dat veranderen!

  Gaarne ontwikkelen wij mobil life oor u verder – stuurt u ons uw ideeen, tips en suggesties. Wij zijn benieuwd en verheugen ons op uw feedback!

  De staanplaats experten van promobil

Campercontact

 • ***Ruim 100.000 camperaars gingen u voor!***

  Met deze (proef-)versie van de Campercontact-app vindt u snel een camperlocatie. U heeft toegang* tot de grootste database van Europa met camperlocaties in 38 landen.

  Met uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden vindt u de juiste camperlocatie in de buurt van uw huidige positie of in de plaats waar u wilt verblijven. U kunt o.a. selecteren op land, regio, type locatie of prijs. U kunt ook zoeken via de kaart. Van elke camperlocatie is gedetailleerde informatie opgenomen, zoals adresgegevens, GPS-coördinaten, prijs, beoordelingen, maximum aantal plaatsen, faciliteiten en foto’s. De app is ook volledig offline* te gebruiken zodat u de nodige datakosten kunt besparen.

  Nieuwe camperlocatie ontdekt? Die voegt u in een handomdraai zelf toe, evenals beoordelingen, foto’s en wijzigingen. Die ene unieke camperlocatie gevonden? Markeer haar als favoriet en deel haar eenvoudig via e-mail, Facebook en Twitter.

  Deze app bevat:
  • Uitgebreide informatie over camperlocaties zoals camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings;
  • persoonlijke filters waarmee het zoeken vergemakkelijkt wordt;
  • uw mening telt: voeg camperlocaties, foto’s en beoordelingen toe;
  • markeer de locatie waar u uw camper geparkeerd heeft;
  • bepaal, met behulp van navigatiesoftware op uw smartphone of tablet, de route naar gevonden camperlocaties.
  Kijk voor meer informatie over deze app op www.campercontact.nl/app

  * Belangrijk!
  De gratis app bevat een deel van de database. De toegang tot de volledige database inclusief een jaar data-updates en de offline kaarten, kunt u bijkopen in de app. Dit is gratis voor NKC-leden. Langdurig gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

CampingApp Nederlands

 • Zoek gratis in 7.900 campings met de CampingApp van Campingnavigator.

  Campingnavigator lanceert een volledig nieuwe iPhone-versie van de populaire CampingApp. De app is uitgebreid tot 7.900 campings en maakt gebruik van locatie bepaling. Op de kaart kun je daardoor álle campings in je nabije omgeving zien. En... de CampingApp is helemaal gratis! Ook de offline kaarten.

  De CampingApp van Campingnavigator beschrijft 7.900 kampeerterreinen in Europa. Inclusief foto's, een overzicht van alle faciliteiten én actuele tarieven. Je kunt routes plannen en desgewenst direct contact leggen met de camping om een plek reserveren. Met de Best Deal Camping Card van Campingnavigator profiteer je van korting bij de Best Deal Campings.

  Alle voordelen op een rij:
  - Alle campinginformatie van ruim 7.900 campings in één app
  - De app is helemaal gratis
  - De landkaarten zijn gratis te downloaden
  - Geen roamingskosten in het buitenland met offline kaarten
  - Zoek offline de campings in je omgeving
  - Plan gemakkelijk de route naar de camping
  - Neem direct contact op met de camping
  - Kampeer met korting op vertoon van de Best Deal Camping Card
  - Je persoonlijke Best Deal Camping Card altijd bij de hand
  - Zoek gemakkelijk naar alle Best Deal Campings
  - Kies zelf voor offline of online modus

  Download snel de vernieuwde CampingApp en ontdek de mogelijkheden!

Google translate

 • Doorbreek taalbarrières met Google Translate.

  • Vertaal 90 talen
  • Voer op natuurlijke wijze een gesprek en laat het vertalen aan Google over
  • Vertaal met uw stem, camera, toetsenbord of handschrift
  • Voeg sterren toe aan uw favoriete vertalingen zodat u er ook offline snel toegang toe heeft
  • Bekijk woordenboekingangen van losse woorden of zinnen

  Vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen:
  Afrikaans, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Birmaans, Bosnisch, Bulgaars, Catalaans, Cebuano, Chichewa, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Esperanto, Ests, Fins, Frans, Gallicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Haïtiaans Creools, Hausa, Hebreeuws, Hindoestaans, Hmong, Hongaars, Iers, Igbo, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Javaans, Jiddisch, Kannada, Kazachs, Khmer, Koreaans, Kroatisch, Lao, Latijn, Lets, Litouws, Macedonisch, Malagasi, Malayalam, Maleis, Maltees, Maori, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Oekraïens, Oezbeeks, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Sesotho, Sinhala, Slovaaks, Sloveens, Soedanees, Somalisch, Spaans, Swahili, Tadzjieks, Tagalog, T***l, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Wels, Wit-Russisch, Yoruba, Z****e, Zweeds

NKC Campermagazines

 • De Kampeerauto magazine-app. Alles over de camper!

  Download nu de Kampeerauto app van de NKC. Het laatste nieuws, reviews, reportages, interviews en achtergrondartikelen over campers kun je lezen in deze app.

  NKC-leden hebben toegang tot alle functionaliteiten door eenmalig in te loggen met lidnummer en postcode. Niet-leden kunnen een proefnummer van Kampeerauto inzien en de NKC Campergids voor startende camperaars, de NKC Camperreisgids met het reisaanbod van de NKC en de NKC Evenementengids met het complete NKC evenementenprogramma.

  Naast Kampeerauto magazine, de app, de website en de nieuwsbrief, is de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) ook actief op Facebook en Twitter. Kijk voor meer informatie op www.nkc.nl. Alle informatie over overnachten met de camper vindt u in de Campercontact-app of op www.campercontact.nl

Fiat Ducato Camper Mobile

 • FIAT DUCATO CAMPER MOBILE is the original Fiat Professional application for your iPhone.
  It’s designed to always be on hand, wherever you go, and to offer you all the information and services that you want quickly and simply.

  ------------------------------------------------
  Access a wide range of services at the touch of a finger:
  YOUR PROFILE
  to customise the application with your data and those of your Ducato motorhome.
  FIND A WORKSHOP¹
  to find the Fiat Camper Assistance Centre closest to you
  CONTACT US¹
  to contact Fiat Camper Assistance directly: your dedicated Customer Care Service
  FIND YOUR MOTORHOME
  to store the location of your parked motorhome and be directed back to it
  ROADSIDE RESCUE¹
  to ask for roadside assistance in case of need and be aware of the Roadside assistance service range
  DUE DATES
  to check the mechanical servicing due dates and schedule for your motorhome
  CHASSIS CHECK
  to check whether your motorhome is involved in an upgrade campaign
  PARKING AREAS¹
  It lets you view the parking areas closest to you. You can change your position or searc range by pressing the “options” button. You can also “check-in”.
  CAMPING LOCATOR¹
  It allows you to view the Campsites closest to you. You can alter your position or search range by pressing the "options" button. You can also "check in".
  POINTS OF INTEREST¹
  It allows you to view the points of interest closest to you. You can change your position or search range by pressing the "options" button. You can filter the results based on tourist sites, places associated with comfort, shopping areas and embassies. You can also "check in".
  REFUELLING STATIONS¹
  It allows you to view the refuelling stations closest to you. You can alter your position or search range by pressing the "options" button. You can also "check-in".
  ------------------------------------------------
  FIAT DUCATO CAMPER MOBILE is completely free of charge². It is available in Italian, English, French, Swedish and German for Italy, Austria, Belgium, Luxembourg, France, Germany, Greece, the Netherlands, Poland, Portugal, United Kingdom, Spain, Switzerland, Sweden, Norway and Finland.
  Download it now and personalise your profile straight away to have Fiat Camper Ducato Mobile always at hand!

  ------------------------------------------------

  Notes
  1. Function available only online.
  2. The application is available for free and Fiat Group Automobiles does not charge for its use. However, it requires the use of telephone and data transmission services. We advise you to check the applicable rates for these services with your provider.
  3. Some services are not yet available for all countries. Apps for Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep and Fiat Professional are also available.

Fiat Ducato Camper Club

 • Hier is de Fiat Ducato Camper Club app voor je smartphone! Al het nieuws, foto's, gebeurtenissen en berichten van onze facebookpagina belanden nu direct in uw broekzak. Bij elk nieuws rinkelt uw smartphone. Handig toch?! De FDC Club-app garandeert een directe lijn.

Volg ons:

Facebook logo  Twitter logo  Fiat Ducato Camper Club op Pinterest  Fiat Ducato Camper Club op Instagram  Fiat Ducato Camper Club op Google+

Facebookpage App

Facebook App

Downloads: